Jouw ideale flexwerkplek in het hart van Amsterdam

Zoek je een unieke plek om te werken met uitzicht op de prachtige Herengracht in Amsterdam? Dan is Deus Cantina dé plek voor jou. In ons monumentale grachtenpand combineren we de ideale flexwerkplek met een culinair avontuur, van lunchtijd tot in de late avonduren. Voel je welkom, ontdek nieuwe ideeën en laat je inspireren door onze bijzondere omgeving.

Een creatieve en inspirerende flexwerkplek

Bij Deus Cantina staat zelfexpressie en creativiteit centraal, wat terug te zien is in ons unieke interieur. Onze eclectische ruimtes bieden je een prikkelende omgeving om aan de slag te gaan. Of je nu met een heerlijke koffie aan het werk bent of juist voor een laidback brunch kiest, bij ons is er altijd een plekje voor je gereserveerd.

Werk en culinaire verwennerij gaan hand in hand

Geen noodzaak om de lunch over te slaan of je te haasten voor een snelle snack. Vanuit onze open keuken serveren we een variëteit aan gerechten, geïnspireerd door de Deus tempels over de hele wereld. Proef onze Wagyu-burger, sweet potato fries of een van onze vega opties, zoals de oesterzwamburger. Allemaal bereid met liefde voor reizen, surfen en fun.

Een flexwerkplek die ook groepen verwelkomt

Ook als je met een groep wilt komen werken, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze 750 m2 ruimte biedt plek voor zowel individuele flexwerkers als groepen. En na het werk kun je bij ons blijven voor een groepsdiner, want bij Deus Cantina is het socializen net zo belangrijk als het werk zelf.

Een bruisende locatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Naast het bieden van een inspirerende flexwerkplek, fungeert Deus Cantina ook als de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Met onze veelzijdige ruimtes en uitgebreide culinaire mogelijkheden kunnen we tegemoetkomen aan verschillende behoeften en wensen. Of het nu gaat om een brainstormsessie, een presentatie voor klanten of een teambuildingdag, bij Deus Cantina creëren we de ideale setting waar werk en plezier samenkomen. Ontdek de mogelijkheden die Deus Cantina biedt voor jouw volgende zakelijke evenement en ervaar zelf hoe productiviteit en gastvrijheid hand in hand gaan op deze unieke locatie.

Bij Deus Cantina vind je niet alleen een ideale flexwerkplek, maar ook een culinaire reis en inspirerende omgeving. Het maakt niet uit of je alleen werkt of met een groep, bij ons voel jij je altijd op je gemak. Ervaar de unieke sfeer en het culinaire aanbod van Deus Cantina. Reserveer jouw plek of loop gewoon binnen en ervaar zelf hoe werken en genieten bij ons hand in hand gaan. Wij verwelkomen je graag in onze Deus Cantina familie.

Inhoudsopgave
Blog by
Anne
Anne

Meer About Life