Halloween snoep ideeën 

Halloween snoep ideeën

Het is weer die tijd van het jaar – Halloween! Dit betekent dat er snoep gegeten moet worden, en veel snoep. Of je nu thuis bent met familie of vrienden, of uitgaat om wat lekkers te scoren, het is belangrijk dat je genoeg hebt. Bekijk dit artikel voor wat halloween snoep ideeën van mij!

halloween snoep 3

Wat is Halloween?

Halloween is een leuke tijd van het jaar en ik hou ervan om mijn huis in te richten met alle soorten spooky versieringen. Maar een van mijn favoriete dingen om te doen rond Halloween is het maken van lekkere en spookachtige snoepjes!

Halloween is een Amerikaanse traditie die teruggaat tot de 19e eeuw. Het is een feestdag waarbij kinderen verkleed gaan als spookjes, monsters en andere engelijke figuren en langs de deuren gaan om snoep te vragen. Tegenwoordig is het ook een tijd waarin volwassenen Halloween-feestjes organiseren, wat ook erg leuk kan zijn!

Ik heb een aantal geweldige Halloween snoep ideeën die je zeker gaat waarderen. Deze zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar iets lekkers om te trick-or-treat, of gewoon voor iemand die van Halloween houdt en graag wat spooky traktaties maakt.

halloween snoep 2

Halloween snoep ideeën

Wanneer Halloween om de hoek komt, ben ik altijd op zoek naar leuke en creatieve snoep ideeën. Hier zijn een paar van mijn favorieten die ik de afgelopen jaren heb gemaakt.

Halloween Oreo Spiders – Dit is echt een super simpel idee dat iedereen kan doen. Je hebt alleen Oreo cookies, witte chocolade en kleine zwarte decoratieve ogen nodig. Smelt de witte chocolade en dip dan de Oreo’s erin. Zet ze daarna op een bakplaat met bakpapier en druk de ogen erin voordat ze hard worden.

Chocolate Covered Pretzel Rod Mummies – Dit is een ander leuk en eenvoudig idee dat je kunt maken met pretzel staven, witte chocolade en kleine zwarte decoratieve ogen. Smelt de witte chocolade en rol dan de pretzel staven erdoorheen. Leg ze daarna op een bakplaat met bakpapier en druk de ogen eraan voordat ze hard worden.

Candy Corn Witch Fingers – Dit is een griezelig leuk idee dat ik elk jaar maak. Je hebt candy corn, rode gelatine, amandelen en chocolade chips nodig. Smelt de rode gelatine in een pan op laag vuur en meng dan de candy corn erdoor totdat ze goed bedekt zijn. Dit is een geweldig recept voor als je een Halloween party geeft of gewoon met je kinderen wilt bakken. Het recept is eigenlijk heel simpel, je hebt alleen wat speciale spuitzakken en spuitmondjes nodig om de spookjes te maken.

Chocolade spider web cupcakes – Deze cupcakes zullen echt een hit zijn bij alle kinderen op je Halloween feestje. Ze zien er niet alleen heel gaaf uit, maar ze smaken ook nog eens erg lekker. Het recept is ook niet moeilijk, dus je kunt ze gemakkelijk zelf maken.

halloween snoep 1

Ga jij dit helloween snoep uitproberen? Succes!

Nu je weet wat mijn favoriete Halloween snoep is, is het tijd om te gaan uitproberen! Ik hoop dat je net zo veel plezier beleeft aan het maken van deze lekkernijen als ik. Vergeet niet om foto’s te delen van je eigen Halloween creaties op social media, en vergeet ook niet om mijn blog te volgen voor meer recepten en ideeën.Als je dit recept leuk vond, mag je het gerust delen op sociale media. Bedankt voor het lezen!

Inhoudsopgave
Blog by
Anne
Anne

Meer About Life