Mijn Allereerste Blog

Mijn allereerste blog

Heerlijk om mijn ideeën en dagelijkse activiteiten op papier te kunnen zetten. Je maakt zoveel mee in je leven. Dan is het verstandig om de leukste activiteiten nog eens na te kunnen lezen. Er gebeurt tenslotte zoveel in je leven, dat de helft niet meer in je directe geheugen zit. Het wordt wel een uitdaging om er tijd voor te maken, maar dat komt vast goed.

Ik ga jullie meenemen in de leuke momenten die ik mee maak, of dat nou een heerlijke hardloopochtend is in de zon door de duinen, of een ergernis van wat ik nou weer hoorde op de radio. Dit raakt allemaal wel het stadsleven aan. Ik woon in de grote stad achter de duinen. Het stadsleven is altijd een feest, of laat ik het anders zeggen. Er gebeurt áltijd iets in de stad. Marktjes, muziekavonden of het tegenwoordig veel voorkomende food evenementen. Geniet van de blog en laat je reactie achter in de reacties als jij er hetzelfde over denkt, of als je er een mening over hebt.

Inhoudsopgave
Blog by
Anne
Anne

Meer About Life