Nieuwe inrichting

Gelukkig ben ik bevoorrecht met het feit nog in het bezit te zijn van twee grootmoeders. Alhoewel ze beiden in het volgende decennium 100 zullen worden, wonen ze nog zelfstandig. Een van mijn twee oma’s moet helaas noodgedwongen haar huisje verlaten en verhuizen naar een ander onderkomen. Bij een nieuw huis, hoort natuurlijk ook een nieuwe inrichting moet ze gedacht hebben.

Vorige week wilde oma dan ook samen met mij en mijn moeder op “meubeljacht”. Omdat zij niet meer zo goed ter been is, besloten wij wat interieurwinkels dichtbij te bezoeken. Kwaliteit en exclusiviteit vindt zij nog steeds er belangrijk. De eerste winkel die wij daarom bezochten was Empel Collections en het was voor haar onmiddellijk raak!

Een compleet nieuwe inrichting werd aangeschaft. Zo werden er nieuwe zitmeubels besteld. Een tweezitsbank en daarbij twee passende fauteuils. Oma was er direct helemaal weg van! Deze bank zit heerlijk zei ze.

Omdat het nieuwe huis veel minder ramen bevat dan haar oude huis, wilde oma ook nog wat verlichting hebben. Een nieuwe hanglamp voor boven de eethoek en een staande lamp voor naast de nieuwe bank, waren dan ook snel gevonden.

Vrouwen blijven vrouwen en natuurlijk zagen zij nog wat leuke decoraties om het nieuwe huisje aan te kleden. En ook deze heeft Empel Collections genoeg.

Aan de basis van een succesvol eindresultaat ligt altijd een deskundig advies. Hiervan kunnen we stellen dat deze optimaal is. De eigenaar heeft ons op alle gebieden prima geholpen en geadviseerd. Bovendien stond de koffie klaar!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de exclusieve collectie van Empel Collections, is een bezoekje aan de bijzondere showroom in Leiden zeker aan te raden. Maak van tevoren wel even een afspraak!

[kkstarratings]

Inhoudsopgave
Blog by
Anne
Anne

Meer About Life