Toe aan verandering in je interieur? Ga voor een schuifdeur!

Het is helemaal niet gek als je zo nu en dan wat wil veranderen aan je interieur; je smaak verandert, trends komen en gaan en soms ben je er gewoon op uitgekeken. Dan wil je weer een nieuwe bank, dan weer nieuwe accessoires en dan weer een nieuw meubel. Maar heb je weleens over een schuifdeur nagedacht? Dit kan de uitstraling van je huis in één keer veranderen!

Schuifdeuren

Schuifdeuren waren in de jaren 30 heel populair, vooral om de woonkamer in tweeën te splitsen. Deze schuifdeuren waren vaak voorzien van prachtig glas-in-lood, je kent ze vast wel. In de jaren 70 waren de schuifdeuren minder populair, want toen was een open woonkamer helemaal in trek. Nu is de schuifdeur weer terug en niet alleen om de woonkamer te scheiden. Je kunt een draaideur in je huis namelijk ook vervangen door een schuifdeur, wat een prachtige uitstraling kan geven.

Schuifdeur

Waarom een schuifdeur?

Een schuifdeur geeft niet alleen een mooie uitstraling, want een schuifdeur kan niet dichtslaan zoals een draaideur. Dan schrik je dus ook niet meer van een dichtslaande deur. Daarnaast is een schuifdeur ook handig bij kleine ruimtes of als toegang naar een kleine kamer. En als je een schuifdeur gebruikt om een ruimte in tweeën te delen, heb je meer privacy. Wist je dat je schuifdeuren ook kunt plaatsen in de badkamer of voor je kledingkast? Heel veelzijdig dus.

Bij elke woonstijl

Welke woonstijl je ook hebt: schuifdeuren passen bij elk interieur. Bij Barnwoodweb vind je schuifdeuren van verschillende materialen en in kleuren in het assortiment. Zo passen de metalen schuifdeuren bij een industriële of Scandinavische woonstijl en een houten schuifdeur bij een landelijke of vintage woonstijl. Daarnaast kan je kiezen of je het schuifdeursysteem opvallend of subtiel, aan de muur of aan het plafond wil. Jij bepaalt!

De schuifdeuren van Barnwoodweb worden ook nog eens op maat gemaakt en in Nederland geproduceerd, waardoor ze snel geleverd kunnen worden.

Schuifdeur hout

Ook buiten

Schuifdeuren zijn superleuk voor binnen, maar je kunt ze natuurlijk ook buiten plaatsen, bij de schuur bijvoorbeeld. Dat geeft een stoere uitstraling en maakt het een stuk makkelijker om de deur open te houden. Het schuifdeursysteem van Barnwoodweb voor buiten bevat een speciale coating die de producten beschermt tegen het weer. Ook voor deze schuifdeuren kan je zelf de kleur en vorm kiezen. Of je nu meer van een klassieke of industriële stijl houdt: er is voor ieder wat wils.

Voor iedereen

Schuifdeuren zijn voor iedereen makkelijk te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan mindervaliden in een rolstoel of ouderen met een rollator. Het is namelijk erg lastig om achteruit te rijden. Met een schuifdeur hoeft dat niet meer.

Veel mogelijkheden

Door een schuifdeur in je huis te plaatsen, ontstaat er meteen een andere sfeer. Het geeft de ruimte namelijk een heel andere uitstraling. Doordat de deur niet meer openslaat kan je bijvoorbeeld aan beide kanten, dichtbij de deur, meubels plaatsen. Heeft jouw interieur dus een opfleurbeurt nodig? Kijk eens naar schuifdeuren en ontdek de mogelijkheden! Waar zou jij een schuifdeur willen plaatsen?

Inhoudsopgave
Blog by
Anne
Anne

Meer About Life